Voorstelling

Voor meer informatie of afspraken zijn we steeds telefonisch te bereiken of via het formulier op de contactpagina. Aarzel dus niet contact op te nemen, we helpen u graag verder!

Algemene Aannemingen Gebroeders Engelen is in 1960 opgericht. Het familibedrijf is gevestigd in Laakdal en wordt geleid door Marc Engelen die in 2000 de zaak van zijn vader overnam.
Marc werkt met een vast team van medewerkers samen waardoor men een vlotte en professionele samenwerking mogelijk maakt.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun algemene bouwwerken laten uitvoeren bij Gebroeders Engelen. 
Ons dienstenpakket bestaat uit nieuwbouw, renovatie en bijbouw. Dit gebeurt vooral in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. 
Voor een goede samenwerking, komen we steeds eerst ter plaatse om uw wensen inzake de werkzaamheden te bespreken. Nadien wordt een gratis prijsofferte opgesteld zodat u een goed zicht hebt over alle aspecten van uw project.

Als algemene aanneming staan we voor de volledige coördinatie van uw bouwwerk in. Als geregistreerd aannemersbedrijf kunnen we u extra voordelen bieden zoals een verlaagd btw-tarief en eventuele bouwpremies of belastingvoordelen.